aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟπαδοί της ΑΕΚ σε Κονέ, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλο: «Παραιτηθείτε μέχρι το βράδυ»

Οπαδοί της ΑΕΚ σε Κονέ, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλο: «Παραιτηθείτε μέχρι το βράδυ»

Χειροπιαστές εξελίξεις στην ΑΕΚ και όχι μόνο θεωρία απαίτησαν οι οπαδοί που βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ. Όπως διαβάσατε νωρίτερα, φίλοι της «Ένωσης» από τις τάξεις των οργανωμένων βρέθηκαν στο Μαρούσι ώστε να εκφράσουν την οργή τους για την κατάσταση στην ομάδα. Πέρα όμως από τη διαμαρτυρία, θέλησαν να συνομιλήσουν και απευθείας με τα στελέχη του συλλόγου.

Έτσι, οι Παναγιώτης Κονέ, Γιάννης Παπαδημητρίου και Γιάννης Παπαδόπουλος κατέβηκαν να συζητήσουν μαζί τους και τους άκουσαν να ζητούν αδιαπραγμάτευτα την αποχώρησή τους.

Χαρακτηριστικά τους τόνισαν να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, ζητώντας μάλιστα να επιμείνουν σε αυτές, ακόμα και σε περίπτωση που δεν τις δεχθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ