aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Οπαδικό ξύλο Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών και μαχαιριές στη Σαμοθράκη έξω από σύνδεσμο»

«Οπαδικό ξύλο Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών και μαχαιριές στη Σαμοθράκη έξω από σύνδεσμο»

Στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης μεταφέρθηκαν με σκάφος του Λιμενικού δύο 39χρονοι από το Σουφλί, μετά την εμπλοκή τους σε σύρραξη με οπαδικό χρώμα.

Η άγρια συμπλοκή, σύμφωνα με το evros-news.gr, έλαβε χώρα στη Σαμοθράκη έξω από σύνδεσμο αθηναϊκής ομάδας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δυο 39χρονων. Αμφότεροι κρατούνται, όπως και ακόμα 4 άτομα που ήταν στον σύνδεσμο.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το evros-news.gr, όταν οι δύο 39χρονοι, που είναι από το Σουφλί και επισκέφθηκαν το νησί για να συμμετέχουν σε κοινωνικό γεγονός, βρέθηκαν έξω από τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού όπου γινόταν εκδήλωση.

Εκεί ήταν περίπου 10 άτομα και άγνωστο για ποιον λόγο, ξεκίνησε αρχικά έντονη λογομαχία με τους δύο περαστικούς, οι οποίοι φέρονται να υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό. Ακολούθησε άγρια συμπλοκή, με μπουνιές, κλωτσιές, μπουκάλια και αλλά και μαχαίρωμα που δέχθηκε ένας από τους 39χρονους στον μηρό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ