aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟμόνοια: Ο Ντάνι Μακέλι και το VAR στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Ομόνοια: Ο Ντάνι Μακέλι και το VAR στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Η Ομόνοια ηττήθηκε με 2-0 από τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ομόνοια στάθηκε πολύ καλά ανασταλτικά στο Φάληρο, περιόρισε για μεγάλο χρονικό διάστημα την επιθετική δραστηριότητα των ερυθρόλευκων που έγιναν πιο απειλητικοί με την είσοδο των Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί στο γήπεδο.

Τη λύση, όμως, για να παραβιάσουν τον ανίκητο μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα την βρήκαν από το σημείο του πέναλτι. Ένα πέναλτι που κακώς καταλογίστηκε, αφού όπως φάνηκε ο Ραντζέλοβιτς τράβηξε από το χέρι τον Λέτσιακς προτού ο Τσέχος πέσει στο έδαφος και βρει την μπάλα με το χέρι.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο: Το επιθετικό φάουλ που έγινε πέναλτι και το γκολ του Βαλμπουενά

Ο Ολλανδός διαιτητής Ντάνι Μακέλι έδειξε την άσπρη βούλα και παρά το γεγονός ότι στους αγώνες των πλέι οφ υπάρχει το VAR δεν ενημερώθηκε ώστε να πάει στο βίντεο και να επαναξιολογήσει τη φάση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ