Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός: «Βούλιαξε» ο Πειραιάς, πάνω από 100.000 οπαδοί γκρέμισαν τα τείχη για τους θριαμβευτές (vids...

Ολυμπιακός: «Βούλιαξε» ο Πειραιάς, πάνω από 100.000 οπαδοί γκρέμισαν τα τείχη για τους θριαμβευτές (vids & pics)

Χαμός έγινε στον Πειραιά, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να υποδέχονται τους θριαμβευτές για την κατάκτηση του Conference League στο Δημοτικό Θέατρο.

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς ζει τεράστιες, ανεπανάληπτες στιγμές. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0 της Φιορεντίνα, κατέκτησαν το Conference League και έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα που καταφέρνει να κερδίσει ευρωπαϊκό διασυλλογικό τίτλο.

Μόλις τελείωσε το παιχνίδι, στον Πειραιά στήθηκε πάρτι και όλα ετοιμάζονταν για την υποδοχή των θριαμβευτών. Η φιέστα ξεκίνησε από την Συγγρού, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να επιβιβάζονται στο ανοιχτό λεωφορείο, το οποίο έβαλε… πλώρη προς το Λιμάνι.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν το αδιαχώρητο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, περιμένοντας τους θριαμβευτές της OPAP Arena. Αυτό συνέβη περίπου στις 4:45, με τον κόσμο να υποδέχεται τους ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο τιμ, που γιόρταζαν πάνω στο πούλμαν.

Όταν το όχημα έφτασε εντέλει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, οι ποδοσφαιριστές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εισήλθαν στο κτίριο, όπου τους περίμενε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, και εν συνεχεία βγήκαν στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα που είχε στηθεί ακριβώς απ’ έξω.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο ισχυρός άντρας του συλλόγου, που είπε πως «σήμερα το όνειρο το τρελό είναι πλέον πραγματικότητα. Για τον Ολυμπιακό μας, τον Πειραιά μας, την Ελλάδα μας, αυτή τη νύχτα να τη χαρούμε ιδιαίτερα. Ο ατέλειωτος λαός μας, οι παίκτες μας, ο μεγάλος μας προπονητής και όλοι εσείς που μας δώσατε τη δύναμη να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Ζήτω ο Θρύλος, ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω η Ελλάδα»!

Στη συνέχεια, ο Κώστας Φορτούνης στάθηκε μπροστά στο μικρόφωνο και ευχαρίστησε «τον κόσμο που ήταν δίπλα μας όλη τη χρονιά, κάναμε άθλο, σας ευχαριστούμε όλους. Θέλω να αγαπάτε αυτήν την ομάδα με την καρδιά μας και όλοι μαζί να πάμε για ευρωπαϊκά».

Κάπου εκεί, υπό τους ήχους των Queen και του “We are the Champions” οι «ερυθρόλευκοι» σήκωσαν στον πειραϊκό ουρανό το τρόπαιο προκαλώντας παροξυσμό στους χιλιάδες φιλάθλους του Ολυμπιακού που δεν πτοήθηκαν από το προχωρημένο της ώρας και βρέθηκαν εκεί στη μεγάλη στιγμή της ομάδας τους.

«Το πρώτο αλλά ελπίζω όχι το τελευταίο, το τρόπαιο είναι δικό μας, για όλους τους Έλληνες» είπε από την πλευρά του ο τρισευτυχισμένος Μεντιλίμπαρ, με τον Φορτούνη να ζητά στη συνέχεια την αποθέωση για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί αλλά και τον κόσμο, δίνοντας το σύνθημα για το «είσαι στο μυαλό».

Οι παίκτες του Ολυμπιακού σήκωσαν το τρόπαιο στον πειραϊκό ουρανό, αποθεώθηκαν από τον κόσμο και έβαλαν τον επίλογο σε μία χρονιά που θα μνημονεύεται για χρόνια.

4291426 Kosmos1 Medilibar Osfp Mendi Busss Olympiakos Oly Omad 1 Oly Omad 2

6238148 6238192 6238227 6238243 Kypello Theatro 01 Kypello Theatro 02

Winners M

6238216

6238216

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ