aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός Πειραιώς: Τα «ερωτηματικά» του Μαρτίνς για Λεωφόρο

Ολυμπιακός Πειραιώς: Τα «ερωτηματικά» του Μαρτίνς για Λεωφόρο

Στις προπονήσεις επιστρέφουν αύριο οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού, με την προσοχή να στρέφεται στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο Πέντρο Μαρτίνς έχει αρχίσει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα να καταστρώνει τα πλάνα του, στα οποία είχε σίγουρη θέση ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο διεθνής εξτρέμ, όμως, χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λόγω της σκωληκοειδίτιδας, όμως δείχνει πως δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και μέσα στην εβδομάδα θα φανεί αν μπορεί να υπολογίζεται από τον Πορτογάλο τεχνικό. Την Τρίτη και την Τετάρτη ο παίκτης θα κάνει κάποια τεστ που θα δείξουν αν θα είναι σε θέση να παίξει στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Από εκεί και πέρα, προέκυψε το απρόοπτο με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη κατά τη διάρκεια του φιλικού με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Καραϊσκάκη. Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, όμως ο Μαρτίνς θα περιμένει την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις για να διαπιστώσει αν μπορεί να έχει στα υπ’ όψιν του τον Κρητικό μέσο.

Σε ό,τι αφορά τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο Μαροκινός επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να μπει στις προπονήσεις, διαφορετικά ο Ολυμπιακός θα πάει με τον Τικίνιο στη Λεωφόρο.

Από εκεί και πέρα, προέκυψε το σενάριο μήπως ο Μαρτίνς βάλει τον Σισέ στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Ρέαμπτσιουκ. Αυτό είναι κάτι που θα φανεί μέσα από τις προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας μέχρι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τέλος, ο Κώστας Φορτούνης έδειξε το Σάββατο πως σιγά-σιγά αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά του και εκτιμάται πως και εκείνος μπορεί να ξεκινήσει ή να έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της Λεωφόρου, μπαίνοντας κάποια στιγμή (νωρίτερα) στο β’ μέρος της αναμέτρησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ