aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός Πειραιώς: Στην πρώτη ομάδα ο Κωστή, θα πάρει χρόνο συμμετοχής

Ολυμπιακός Πειραιώς: Στην πρώτη ομάδα ο Κωστή, θα πάρει χρόνο συμμετοχής

Η απόφαση έχει ληφθεί. Ο Ολυμπιακός και Πέδρο Μαρτίνς θα δώσουν ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν παίξει πολύ φέτος, στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν έως το τέλος της χρονιάς. Αρχής γενομένης από τον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη (29/05, 21:00) ο Πορτογάλος τεχνικός θα βάλει στην εξίσωση της ενδεκάδας ποδοσφαιριστές που δεν έχουν τον χρόνο συμμετοχής ή τις ευκαιρίες που θα ήθελαν.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Φώτης Κίτσος, Μάριος Βρουσάι, Πιερ Κούντε, Μαμαντού Κανέ, ο Βασίλης Σουρλής, ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Θα κληθούν να κλείσουν τη χρονιά με τον πρέποντα τρόπο για τον Ολυμπιακό. Και καλούνται να δείξουν τι μπορούν να κάνουν, να δείξουν ότι αξίζουν περισσότερης… προσοχής, αλλά παράλληλα για κάποιους είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να βρουν ρυθμό και να… προετοιμαστούν για του χρόνου. Κάτι που προανήγγειλε και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μάλιστα, έδωσε ήδη εντολή και από την επιστροφή στις προπονήσεις, το απόγευμα της Παρασκευής, συμπεριέλαβε στα πλάνα του ποδοσφαιριστές από την ομάδα Β’, οι οποίοι προβλέπεται να αξιοποιηθούν στα προσεχή παιχνίδια. Κάποιοι εξ αυτών, μάλιστα, αναμένεται να είναι βασικοί στο παιχνίδι Ολυμπιακός – Αρη.

Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή στις προπονήσεις συμμετέχουν οι κεντρικοί αμυντικοί Ετιέν Κινκουέ (20), Πέτρος Μπαγκαλιάνης (21), ο αρχηγός του Ολυμπιακού Β’ και αμυντικός μέσος Γιώργος Ξενιτίδης (22), ο διεθνής Κύπριος χαφ Ιωάννης Κωστή (22), ο εξτρέμ Γιώργος Μαρίνος (21) και ο επιθετικός Δημήτρης Πινακάς (20).

Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, ο Μαρτίνς έχει δείξει τη διάθεση να ξεκινήσει βασικούς στην αναμέτρηση με τον Αρη αρκετά από τα νέα παιδιά. Ετσι, η άμυνα αναμένεται να αποτελείται από τους Τζολάκη, Βρουσάι, Μπαγκαλιάνη (ή Κινκουέ), Αβραάμ Παπαδόπουλο, Κίτσο. Στη μεσαία γραμμή ο Μαρτίνς δείχνει διάθεση να χρησιμοποιήσει τον Κούντε με τον Κανέ, ωστόσο διεκδικεί θέση βασικού και ο Σουρλής.

Ο Φαντιγκά και ο Φορτούνης αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα, ωστόσο ο Μαρτίνς θα αποφασίσει το Σάββατο ποιους παίκτες θα επιλέξει για την αποστολή. Ενώ θα υπάρχει και πιο ξεκάθαρη εικόνα για τους παίκτες που υπολογίζει για την 11άδα. Και φυσικά θα ξεκαθαριστεί εάν υπάρχουν άλλα προβλήματα τραυματισμών.

Εκείνο που έχει ενδιαφέρον να σημειωθεί είναι ότι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα ήθελε να αγωνιστεί και στα τέσσερα εναπομείναντα, καθώς έχει 13 γκολ και θέλει να ξεπεράσει τα 15 των Φαν Βέερτ, Κούρτιτς και τα 14 του Κουλούρη, για να κερδίσει την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ. Ωστόσο, δεν είναι βέβαιο ότι αυτό θα συμβεί…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ