aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός Πειραιώς: Προτάθηκε o Άλμπερτ Ριέρα

Ολυμπιακός Πειραιώς: Προτάθηκε o Άλμπερτ Ριέρα

Μετά τη συμφωνία με τον Αντόνιο Κορδόν για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ο Ολυμπιακός φουλάρει για την εύρεση του κατάλληλου προπονητή ώστε η ομάδα να επανέλθει στις επιτυχίες.

Αρκετά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι, ωστόσο προτάθηκε και μία ακόμα περίπτωση προπονητή που είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό. Ο λόγος για τον Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος αγωνίστηκε με τα «ερυθρόλευκα» τη σεζόν 2010/11, όμως αυτή τη στιγμή ακολουθεί τον δρόμο της προπονητικής.

Ο 41χρονος κόουτς μετά από δύο χρόνια ως βοηθός προπονητή στη Γαλατασαράι, ανέλαβε για πρώτη φορά την Ολίμπια Λιουμπλιάνας ως πρώτος και σίγουρα στο φινάλε, το ντεμπούτο του ήταν άκρως επιτυχημένο.

Ο σλοβένικος σύλλογος κατέκτησε το νταμπλ της χώρας με τον ίδιο να έχει απολογισμό 29 νίκες, έξι ισοπαλίες και δέκα ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Μετά το τέλος της σεζόν, ο Ισπανός ψάχνει νέα πρόκληση στην καριέρα του και η περίπτωσή του προτάθηκε στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στον Ριέρα, ο ίδιος θέλει σαν… τρελός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών και να οδηγήσει την ομάδα ξανά στον δρόμο των επιτυχιών. Άλλωστε δεν έχει κρύψει ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι ένας σύλλογος με τον οποίο έχει δεθεί αρκετά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ