aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός Πειραιώς: Με ενδεκάδα… Άρη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ολυμπιακός Πειραιώς: Με ενδεκάδα… Άρη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Με στόχο το 2 στα 2 στα play offs ταξιδεύει στα Ιωάννινα ο Ολυμπιακός για να αντιμετωπίσει αύριο Κυριακή (15/30) τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ένα ιστορικό ματς για τον Πέδρο Μαρτίνς καθώς θα φτάσει τα 209 παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού και θα γίνει αυτός με τα περισσότερα στην ιστορία των «Πειραιωτών».

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να συνδυάσει το ρεκόρ με μία ακόμα νίκη απέναντι σε μία ομάδα που παραδοσιακά δυσκολεύει τη δική του, ειδικά όταν αγωνίζεται ως γηπεδούχος. Είναι ενδεικτικό πως στις τελευταίες πέντε επισκέψεις του σε αυτό του γήπεδο ο Ολυμπιακός μετράει δύο οριακές νίκες με το ίδιο σκορ (2-1), δύο ισοπαλίες, επίσης με το ίδιο σκορ (1-1), και μία ήττα.

Σε ότι αφορά το πλάνο του Μαρτίνς για την ενδεκάδα και σύμφωνα με όσα έχει δοκιμάσει στις τελευταίες προπονήσεις, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες το γεγονός να δούμε ακριβώς την ίδια ενδεκάδα με αυτή που παρατάχθηκε στην πρεμιέρα των play offs κόντρα στον Άρη με μάξιμουμ δύο αλλαγές.

Ο Βατσλίκ αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας υπάρχει ένα ερωτηματικό με τον Παπασταθόπουλο να… απειλεί κάποιον εκ των Σισέ και Μανωλά, ενώ στα πλάγια θα ξεκινήσουν οι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ. Στον άξονα ο Εμβιλά είναι σίγουρος και θα έχει δίπλα του είτε τον Μπουχαλάκη είτε τον Αγκιμπού Καμαρά. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ελ Αραμπί και πίσω από τον Μαροκινό οι Καρβάλιο, Γκάρι Ροντρίγκες και Μασούρας ο οποίος ξεπέρασε κάποιες μικροενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ