aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός Πειραιώς: Εμβιλά και Μπιέλ φουλάρουν για Άρη

Ολυμπιακός Πειραιώς: Εμβιλά και Μπιέλ φουλάρουν για Άρη

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη στο Καραϊσκάκη, για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Στη χθεσινή προπόνηση ήταν θετικά τα νέα για τον Γιάν Εμβιλά και τον Πεπ Μπιέλ, καθώς ο Γάλλος μέσος ξεπερνάει τον τραυματισμό από χτύπημα που δέχθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και όλα δείχνουν ότι – ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα – θα πάρει χρόνο συμμετοχής με τους Θεσσαλονικείς.

Από τη μεριά του, ο Ισπανός φορ θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τους «κίτρινους», ενώ θα κορυφώσει την προσπάθειά του με φόντο το επόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ξανά στο Καραϊσκάκη.

Σε ό,τι αφορά τον Χάμες Ροντρίγκες, δεν πρόλαβε τη χθεσινή προπόνηση και σήμερα θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας. Το επόμενο διήμερο θα φανεί αν ο Κολομβιανός εξτρέμ θα μπει στα πλάνα του Μίτσελ για το παιχνίδι με τον Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ