aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός Πειραιώς: Από την… έξοδο, στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Γκάρι

Ολυμπιακός Πειραιώς: Από την… έξοδο, στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Γκάρι

Τις φήμες που τον ήθελαν να ετοιμάζει βαλίτσες για να αγωνιστεί ξανά στο τουρκικό πρωτάθλημα διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε πως ουδέποτε δέχθηκε πρόταση από κάποια ομάδα της Τουρκίας, ενώ μετά τον καταστροφικό σεισμό που σημειώθηκε στη γειτονική χώρα δύσκολα θα υπάρξει κάποια εξέλιξη για τον παίκτη.

Μάλιστα, φαίνεται πως σημειώνεται ανατροπή στην παρουσία του στους Πειραιώτες.

Από εκεί που ήταν στην… πόρτα της εξόδου από του Ρέντη, όλα δείχνουν ότι ο Αφρικανός άσος μπορεί να πάρει φανέλα βασικού στη Νέα Φιλαδέλφεια, στον πρώτο ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ.

Όπως σημειώνει σήμερα το «Φως των Σπορ», αν ο Χουάνγκ και ο Χάμες δεν καταφέρουν να παίξουν, τότε είναι υποψήφιος για το αρχικό σχήμα στην αναμέτρηση με την «Ένωση».

Στο πλάνο του Μίτσελ, δηλαδή, να παίξουν ως δίδυμο στα χαφ ο Σαμασέκου και ο Εμβιλά, με τον Μπιέλ ως δεκάρι και τους Κανός-Γκάρι ως εξτρέμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ