aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός - ΠΑΣ: «Σεφτέ» στο 2022 οι Πειραιώτες, ζημιά οι Ηπειρώτες

Ολυμπιακός – ΠΑΣ: «Σεφτέ» στο 2022 οι Πειραιώτες, ζημιά οι Ηπειρώτες

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 19η αγωνιστική (19:30) στο τελευταίο ματς της Κυριακής.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν την πρώτη τους νίκη μέσα στο 2022, μετρώντας δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (0-0 με Απόλλωνα και Παναθηναϊκό) και μία ήττα στο Κύπελλο (από τον Παναιτωλικό με 2-1), θέλοντας να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα, αποκτώντας ψυχολογία ενόψει της συνέχειας αλλά και τη ρεβάνς με τους Αγρινιώτες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του ξανά με τρία στόπερ, θέλοντας να «μπαλώσει» τις τρύπες που έχει μεσοεπιθετικά αφού απουσιάζουν οι Α. Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ονιεκούρου, Ροντρίγκες αλλά και ο Βατσλίκ που προ ημερών συγκρούστηκε με τον Μανωλά και έκανε ράμματα στο κεφάλι και τέθηκε εκτός. Στην αποστολή μπήκαν και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, που δεν αποκλείεται ορισμένοι εξ αυτών να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

To αήττητο σερί τριών αγωνιστικών στο πρωτάθλημα θέλει να επεκτείνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ώστε να παραμείνει εντός της εξάδας. Στους 27 βαθμούς, βλέπει τον Αστέρα να βρίσκεται στο -4 και τον Άρη στο -5, οπότε σε περίπτωση ήττας και νίκη των δύο προαναφερθέντων, τότε η διαφορά θα μειωθεί σε απόσταση αναπνοής. Παρόλα αυτά, οι Ηπειρώτας έχουν δύσκολο έργο, τόσο γιατί αντιμετωπίζουν απουσίες όσο και γιατί αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό.

Ο Ηρακλής Μεταξάς δεν υπολογίζει τους Λοντίγκιν, Ντομίνγκεθ, Περέα, Σνάιντερ, Γκαρντάβσκι, Πίρσμαν, που μέχρι τον Δεκέμβριο ήταν αναντικατάστατοι στην ενδεκάδα και εκτός είναι επίσης ο μόνιμα τραυματίας Κόντε. Αντιθέτως, στην αποστολή μπήκε ο Σούλης, όπως και ο Μορέιρα, που είχαν αρνητικά τεστ αλλά και ο Ποζνάνσκι λίγες ημέρες μετά τη μετακίνησή του στα Γιάννενα.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Λαλά, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Λόπες, Ελ Αραμπί.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Ποζνάσκι, Σιόντης, Καραχάλιος, Λώλης, Στάνκο, Μορέιρα, Μίνα.

Διαιτητής είναι ο Κωνσταντίνος Περράκης. Βοηθοί του Περράκη θα είναι οι Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας) και Ηλίας Παπαδόπουλος (Μακεδονίας). Τέταρτος θα είναι ο Δημήτριος Μαλούτας (Ημαθίας). Στο VAR θα είναι ο Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών) και βοηθός η Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής).

Η παράδοση: Υπέρ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει πανηγυρίσει 18 νίκες, με τον ΠΑΣ να έχει 3 και 4 μεταξύ τους ματς να έχουν λήξει ισόπαλα. Αήττητοι εντός έδρας οι Πειραιώτες απέναντι στους Ηπειρώτες, έχοντας ρεκόρ 10-2-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ