aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός Π.: Τι λένε οι «ερυθρόλευκοι» και η Νάπολι για το θέμα του Μανωλά

Ολυμπιακός Π.: Τι λένε οι «ερυθρόλευκοι» και η Νάπολι για το θέμα του Μανωλά

Ο Ολυμπιακός «χαμηλώνει» το θέμα του Κώστα Μανωλά, τον οποίο οι Ιταλοί φέρνουν σήμερα στο «στόχαστρο» των «ερυθρόλευκων». Τι λένε οι άνθρωποι της Νάπολι για την υπόθεση.
Οι Ιταλοί κάνουν λόγο σήμερα για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κώστα Μανωλά. Η Corriere dello Sport το αναφέρει στο πρωτοσέλιδο ότι «ο Ολυμπιακός θέλει να επαναφέρει στην Ελλάδα τον αμυντικό, η Νάπολι το σκέφτεται».

Το ίδιο και η εφημερίδα «Repubblica». Ότι «ο Ολυμπιακός σκέφτεται να κάνει πρόταση. Για να τον δώσει η Νάπολι χρειάζεται μια πρόταση 15-18 εκατ. ευρώ, ενώ εμπόδιο είναι οι αποδοχές του Μανωλά, που φτάνουν τα 4 εκατ. ευρώ ετησίως».

Τι από όλα αυτά ισχύει; Ότι ουδείς στον Ολυμπιακό θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο να φορέσει εκ νέου τα «ερυθρόλευκα» ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός. Στους «ερυθρόλευκους» άρεσαν ανέκαθεν οι ποιοτικοί Έλληνες ποδοσφαιριστές. Αντιλαμβάνεται ωστόσο κανείς ότι τα νούμερα γύρω από την περίπτωση του Κώστα Μανωλά είναι… εξωφρενικά. Κι αυτό που μεταφέρεται από την ΠΑΕ είναι πως δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του.

Τι λένε στην ίδια την ιταλική ομάδα γι’ αυτό; Το Gazzetta συζήτησε με υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος των «παρτενοπέι», ο οποίος ανέφερε ότι «ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μανωλά», αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες.

Ο Μανωλάς (4/6/1991) ανήκει στη Νάπολι από το 2019, όταν και πήρε μεταγραφή από τη Ρόμα αντί 36 εκατομμυρίων ευρώ. Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2024. Με τον Ολυμπιακό έκανε 74 συμμετοχές και πέτυχε έξι γκολ. Στη Νάπολι έχει ήδη παίξει σε 68 ματς και άλλα 206 στη Ρόμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ