aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός Π.: Σε πρώτο πλάνο για βασικοί με ΑΕΚ οι Πασχαλάκης, Μπα, Ραμόν και Φορτούνης

Ολυμπιακός Π.: Σε πρώτο πλάνο για βασικοί με ΑΕΚ οι Πασχαλάκης, Μπα, Ραμόν και Φορτούνης

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ την Κυριακή στην OPAP Arena οπότε χρονικά υπάρχει ακόμα το περιθώριο για ορισμένες διαφοροποιήσεις σε επίπεδο σκέψεων και αγωνιστικού σχεδιασμού. Ο Μίτσελ έχει διευκρινίσει από μέρους του ότι θέλει να δει έναν Ολυμπιακό τελείως διαφορετικό από εκείνο το 3-0 του Novibet Κυπέλλου. Αλλαγμένο ακόμα και ως προς την προσέγγιση του ίδιου του Ισπανού τεχνικού.

Με τον Εμβιλά να εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο να προλάβει τον αγώνα – καθώς μέχρι και σήμερα Πέμπτη δεν έχε καμία φουλ προπόνηση με την ομάδα από τότε που χτύπησε – ο Μίτσελ έχει ήδη κάποια πράγματα στο μυαλό του. Σχετικά με την 11άδα με την ΑΕΚ οι Πασχαλάκης, Μπα, Ραμόν και Φορτούνης προβάλλουν ως φαβορί για να χριστούν βασικοί. Από εκεί και πέρα ο Ροντινέι θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας και μένει να φανεί η απόφαση για τον 2ο στόπερ και τον βασικό αμυντικό χαφ.

Ο Σαμασέκου έχει επανέλθει αλλά θα πρέπει να κριθεί το επίπεδο ετοιμότητάς του για να είναι βασικός σε τέτοιο ματς. Ο Χάμες ακόμα δείχνει αουτσάιντερ για βασικός. Σε σχέση με την επίθεση οι Μασούρας και Κανός διεκδικούν μία εκ των τριών θέσεων. Ίσως και να είναι και οι 2 βασικοί, ίσως και όχι όμως. Δείχνει πάντως σίγουρο πως στα 2 άκρα της άμυνας οι Ραμόν και Ροντινέι έχουν το προβάδισμα όπως αυτό ισχύει και για τον Φορτούνη ως δεκάρι μπροστά από το οκτάρι Ινμπόμ Χουάνγκ.

Εάν δεχθούμε πως ο Σαμασέκου θα είναι ΟΚ μία εκτίμηση 11άδας είναι με Πασχαλάκη τέρμα, άμυνα με Ραμόν, Ντόι, Μπα και Ροντινέι, εξάρι Σαμασέκου, οκτάρι Ινμπόμ Χουάνγκ και μπροστά του τον Φορτούνη, άκρα με Μασούρα ή Κανός και από την άλλη ο Μπιέλ και φορ πιθανότατα ο Μπακαμπού. Εάν δεν κριθεί απόλυτα έτοιμος ο Αφρικανός – που λογικά θα τα καταφέρει – τότε μπορεί να επιστρατευθεί για εξάρι ο Ινμπόμ Χουάνγκ για τη θέση Νο6 ή να προκύψει άλλη επιλογή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ