aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός Π. - Σάλτσμπουργκ 0-3: Τον πήρε και τον σήκωσε!

Ολυμπιακός Π. – Σάλτσμπουργκ 0-3: Τον πήρε και τον σήκωσε!

Ήττα με 3-0 για τον Ολυμπιακό από την πιο κυνική και πιο σκληρή Σάλτσμπουργκ. Οι Πειραιώτες δεν τρίτωσαν το καλό στα φιλικά προετοιμασίας (μετά τις νίκες επί Βόλφσμπεργκερ και Κράσνονταρ), καθώς έχασαν από τους πιο αποτελεσματικούς και τυχερούς πρωταθλητές Αυστρίας.

Ο Γιουνούζοβιτς άνοιξε το σκορ στο 33’ με την μπάλα να αλλάζει πορεία στο φάουλ του, ενώ δύο λεπτά μετά, ο Καπάλντο είδε την μπάλα να παίρνει παράξενη τροχιά στο σουτ του έπειτα από το τάκλιν του Μπουχαλάκη και ο Αντεγέμι με άψογο τελείωμα σκόραρε στο 64ο λεπτό.

Δύο δοκάρια είχε η ομάδα του Μαρτίνς, με τον Ελ Αραμπί να πιάνει κεφαλιά στο 43’, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Τσούμιτς (με κόντρα) στο 84’. Δοκάρι είχαν και οι αυστριακοί στο 90’ με τον Αντεγέμι. Ανώτεροι οι αυστριακοί, αλλά το σκορ δεν φανερώνει τη σημερινή απόσταση των δύο ομάδων.

Ντεμπούτο για τη νέα φανέλα του Ολυμπιακού, δεν αγωνίστηκε και πάλι ο Ζοσέ Σα.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης (64’ Κρίστινσον), Ανδρούτσος (64’ Λαλά), Σεμέδο (46’ Μάρκοβιτς), Παπασταθόπουλος (64’ Καλογερόπουλος), Αποστολόπουλος (49’ Ρέαμπτσιουκ), Μπουχαλάκης (64’ Τιάγκο Σίλβα), Πέπε (64’ Κούντε), Καμαρά (64’ Σαπουντζής), Μασούρας (64’ Βρουσάι), Ραντζέλοβιτς (64’ Τσούμιτς), Ελ Αραμπί (64’ Α. Μπα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ