aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός Π.: Ο Κορδόν έχει ήδη μία πρώτη εικόνα για το ρόστερ αλλά ρίχνει μεγάλο...

Ολυμπιακός Π.: Ο Κορδόν έχει ήδη μία πρώτη εικόνα για το ρόστερ αλλά ρίχνει μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες

Ο Κορδόν δεν έχει ασχοληθεί μόνο με το ρόστερ του Ολυμπιακού αλλά και τους δανεικούς των Πειραιωτών.

Δεν έχει φροντίσει μόνο να ενημερωθεί για αυτό το σκέλος αλλά και να αποκτήσει μία πρώτη άποψη / εικόνα. Ο Ισπανός άλλοτε επιτελικός παράγοντας της Μπέτις και νυν τεχνικός διευθυντής των Ερυθρόλευκων – που είναι να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την ΠΑΕ – δίνει μεγάλο βάρος – και – στις Ακαδημίες.

Ισπανός γαρ προέρχεται από μία χώρα που βγάζει μεγάλα ταλέντα, που πιστεύει στην εξέλιξή τους και που επενδύει στις Ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής γενικότερα. Ο Αντόνιο Κορδόν θέλει τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού να έχουν τρομερά ενεργό ρόλο (τον πλέον ενεργό ρόλο) και θέλει να δει σχεδόν όλα τα ταλέντα των Ακαδημιών.

Και πέραν από το τσεκάρισμα όποια παιδιά διαπιστωθεί πως θα μπορούν να είναι και στην πρώτη ομάδα να πάρουν ευκαιρίες και να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω. Και φυσικά ο συνδετικός κρίκος για να δοθεί ένα report για τις Ακαδημίες είναι ο Ζοσέ Ανιγκό, που είχε σημαντικό ρόλο σε αυτές προτού γίνει υπηρεσιακός τεχνικός στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός άλλωστε πήρε τον φετινό τίτλο της U19 και έχει ποδοσφαιριστές με προοπτική. Ωστόσο όλα τα θέματα θέλουν τη σωστή προσέγγιση και τη διαχείρισή τους και ειδικά τα νέα ταλέντα χρειάζονται ανάλογη αντιμετώπιση. Είναι όμως και το κατάλληλο timing μετά από μία χρονιά που αναδείχθηκαν παιδιά και που φάνηκε για τα καλά η δουλειά στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ