aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEOλυμπιακός Π.: Μαθαίνει… διοργάνωση και ψάχνει προπονητή ο Κορδόν

Oλυμπιακός Π.: Μαθαίνει… διοργάνωση και ψάχνει προπονητή ο Κορδόν

Στην Ισπανία επέστρεψε ο Αντόνιο Κορδόν, μετά τη συμφωνία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή και σύντομα θα έρθει ξανά στην Ελλάδα (με τον συνεργάτη ή τους συνεργάτες του) για να τρέξει το πρότζεκτ του Ολυμπιακού.

Ο νέος παράγοντας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έχει επαφές με υποψήφιους προπονητές για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, πέρα από τις κλήσεις που έχει κάνει σε διάφορους ανθρώπους που θεωρεί πως μπορούν να ανταποκριθούν στην πρόκληση της νέας σεζόν.

Ο Κορδόν αναγνωρίζει πως ο «εκλεκτός» έχει πολλή δουλειά μπροστά του και θα χρειαστεί ένας άνθρωπος με ισχυρή προσωπικότητα, που θα μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα και να κάνει μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

Αυτό, βέβαια, θα εξαρτηθεί σήμερα, καθώς υπάρχει ο τελικός ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet, που θα κρίνει αν οι Πειραιώτες θα βρεθούν στο Europa League ή θα παίξουν στο Conference (σε περίπτωση που το πάρουν οι Θεσσαλονικείς).

Καθημερινά προκύπτουν πολλά ονόματα για τη θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της έκπληξης. Να επιλεχθεί, τελικά, ένας άνθρωπος που δεν έχει ακουστεί μέχρι σήμερα και αυτό να είναι αποτέλεσμα των επαφών του Κορδόν επί ισπανικού εδάφους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ