aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός Π.: «Κλεισμένος» στην Αλ Νασρ σύμφωνα με τους Άραβες ο Μπακαμπού

Ολυμπιακός Π.: «Κλεισμένος» στην Αλ Νασρ σύμφωνα με τους Άραβες ο Μπακαμπού

Για όσα ισχύουν για τον παίκτη που έχει στα χέρια του πρόταση από τον Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο αλλά δεν έχει απαντήσει σε αυτήν. Να υπενθυμιστεί πως ο Ολυμπιακός ήθελε και το καλοκαίρι να τον… δέσει με πιο μεγάλο συμβόλαιο αλλά ο Γαλλοκονγκολέζος δεν ήθελε, όπως δεν ήθελε να κλείσει με νέο συμβόλαιο ούτε τον Γενάρη.

Σε αυτή τη φάση από πληροφορίες από τα Εμιράτα και τα αραβικά media και όχι μόνο προκύπτει πως ο Σεντρίκ Μπακαμπού θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένος στην Αλ Νασρ (παρότι το προηγούμενο διάστημα υπήρχε ένα καλό κλίμα και ενδείξεις πως θα συνέχιζε στο Λιμάνι). Το συμβόλαιο που προσέφερε η ομάδα από τα Εμιράτα ήταν πολύ μεγάλο και υπερέβαινε ακόμα και τα 2.5 εκατ. ευρώ.

Σωστό είναι επίσης να αναφέρουμε πως επισήμως ή ανεπισήμως δεν προκύπτει το παραμικρό ούτε από τη μεριά του παίκτη ούτε και από τον Ολυμπιακό για το θέμα αυτό. Εφόσον οριστικοποιηθεί αυτή η εξέλιξη τότε ο Ολυμπιακός θα βρεθεί να ψάχνει 2 φορ παρότι ο Αραμπί έχει συμβόλαιο σε ισχύ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ