aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός Π.: Κλείδωσαν οι πιθανοί αντίπαλοι για το Europa League

Ολυμπιακός Π.: Κλείδωσαν οι πιθανοί αντίπαλοι για το Europa League

Μετά το θρίλερ στο φινάλε του πρωταθλήματος του Βελγίου, ο Παναθηναϊκός έμαθε τους υποψήφιους αντιπάλους του για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Συγκεκριμένα Γκενκ ή Ντνίπρο θα βρεθούν στον δρόμο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ωστόσο την ίδια στιγμή και ο Ολυμπιακός έμαθε τους υποψήφιους αντιπάλους του.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι στους ισχυρούς με τη Σλάβια Πράγας και έχουν 50% πιθανότητες να πετύχουν την Σερβέτ που βρίσκεται στους ανίσχυρους του 2ου προκριματικού του Champions League (με τον Παναθηναϊκό).

Από εκεί και πέρα όποια από τις Ντνίπρο ή Γκενκ αποκλειστεί, θα βρεθεί αυτομάτως στους πιθανούς αντιπάλους των Πειραιωτών. Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τις 24/07 και τα ματς θα γίνουν 10/08 και 17/08.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ