aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός Π.: Η αναθέρμανση του μεταγραφικού story για Μαντσίνι και οι 1+2 αποχωρήσεις στους εξτρέμ

Ολυμπιακός Π.: Η αναθέρμανση του μεταγραφικού story για Μαντσίνι και οι 1+2 αποχωρήσεις στους εξτρέμ

Ντάνιελ Μαντσίνι λοιπόν… once again (ήτοι άλλη μία φορά). Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να κλείσει τον μεσοεπιθετικό του Άρη και δεν το έκανε. Επελέγη τελικώς ο Αμπουμπακάρ Καμαρά και όχι ο Μαντσίνι.

Τώρα ήρθε ξανά η στιγμή ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί με τον Μαντσίνι. Εκ νέου. Ο 26χρονος Αργεντίνος, που έει και ιταλικό διαβατήριο, παίζει και στα 2 άκρα της επίθεσης και πίσω από τον φορ.

Έχει φέτος 15 ματς με 3 γκολ και 4 ασίστ και αυτή τη στιγμή ως γνωστόν βρίσκεται σε… διαμάχη με τον Άρη, που εννοείται πως δεν είναι κάτι που απασχολεί τον Ολυμπιακό. Ωστόσο για τον Μαντσίνι υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι ενώ η υπόθεσή του δεν μπορεί να σχετιστεί με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά καθώς δεν είναι καθόλου σίγουρο πως ο Μαυριτανός επιθετικός θέλει να γυρίσει στον Άρη.

Σε σχέση πάντως με τους εξτρέμ εκτός από τον Ντε Λα Φουέντε είναι ανοιχτό να φύγουν και άλλοι εξτρέμ. Ο Μπόουλερ ίσως γυρίσει στη Μπλάκπουλ και τον Γκάρι Ροντρίγκες τον θέλουν αραβικές ομάδες αλλά και σύλλογοι από άλλες χώρες. Άρα ακόμα και να αποκτηθεί ο Μαντσίνι υπάρχει το… παραθυράκι ο Ολυμπιακός να χρειαστεί και έναν ακόμα winger.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ