aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός Π.: Εκτός αποστολής και με ΑΕΚ ο Χάμες Ροντρίγκες, off και ο Εμβιλά με...

Ολυμπιακός Π.: Εκτός αποστολής και με ΑΕΚ ο Χάμες Ροντρίγκες, off και ο Εμβιλά με τον Παπέ Σισέ

Εκτός πλάνων και αποστολής – όπως επρόκειτο να συμβεί – έμεινε ξανά στον Ολυμπιακό ο Χάμες Ροντρίγκες μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Χάμες έτσι θα χάσει και τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για το Novibet Κύπελλο (τον επαναληπτικό του 3-0 στην OPAP Arena).

Off με τραυματισμό και ο Εμβιλά ενώ εκτός είναι και ο Παπέ Σισέ. Φυσικά εκτός αποστολής είναι και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος καθώς είχε αποβληθεί με τον Παναθηναϊκό.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού
Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Οι επιλογές του κ. Μίτσελ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού εναντίον της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το βράδυ της Τετάρτης (1/3, 20:00) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ΑΕΚ, στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet (Cosmote TV επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).

Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε την Τρίτη (28/2) με προπόνηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Χρυσόπουλος, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπόμ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ