aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός: Όλοι μέσα στην αποστολή για ΟΦΗ - Eκτός ο Μαρσέλο

Ολυμπιακός: Όλοι μέσα στην αποστολή για ΟΦΗ – Eκτός ο Μαρσέλο

Όλοι μέσα στον Ολυμπιακό ενόψει ΟΦΗ! Ο Μίτσελ πήρε για την αυριανή αναμέτρηση (29/01, 16:00) της 20ής αγωνιστικής της Super League στο «Γ. Καραϊσκάκης» 23 παίκτες μαζί του, από τους οποίους, φυσικά, θα προκύψει η τελική 20άδα.

Απόντες είναι μόνο ο Ντόη, που αποβλήθηκε στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη, o Kασάμι, αλλά και ο Μαρσέλο, παρότι ο Βραζιλιάνος προπονείται κανονικά από τη Δευτέρα και έχει ξεπεράσει το θέμα του τραυματισμού του. Φαίνεται πως, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, ο Ισπανός τεχνικός δεν τον υπολογίζει.

Από εκεί και πέρα, Όλεγκ Ρέαμπτσουκ και Παναγιώτης Ρέτσος έδωσαν κανονικά το «παρών» στη σημερινή, τελευταία προπόνηση, έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα των τραυματισμών τους και υπολογίζονται κανονικά.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει:
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (29/1, 16:00) τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Το βράδυ του Σαββάτου (28/1) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή για την αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου. Ο Ισπανός τεχνικός πήρε μαζί του τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι, Βαλμπουενά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ