aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός: Ο Μίτσελ που το... γύρισε και η διαπίστωση-κλειδί για την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ που το… γύρισε και η διαπίστωση-κλειδί για την ΑΕΚ

Πώς αλλάζουν οι καιροί…

Όταν ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε για πρώτη φορά την OPAP Arena τον Φεβρουάριο για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet, η βαριά ήττα (3-0) είχε φέρει έντονο προβληματισμό στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, με τον Μίτσελ να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Τι ακολούθησε; Τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, με το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League να φέρνει τεράστιο διπλό στη Νέα Φιλαδέλφεια, που επιτρέπει στους πρωταθλητές να μπουν φορτσάτοι στα playoffs.

Και αποτελεί μεγάλο επίτευγμα του Μίτσελ που κατάφερε να το… γυρίσει. Όπως αναφέρει το Φως των Σπορ, ο Ισπανός διατήρησε την εμπιστοσύνη των παικτών του όταν τους προστάτεψε μετά την ήττα στο Κύπελλο και εκείνοι τον… ξεπλήρωσαν κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα το διπλό στην OPAP Arena.

Κάπως έτσι φτάσαμε από τις ανακοινώνεις των οργανωμένων εναντίον του στην αποθέωση στου Ρέντη μετά το ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους».

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στο εν λόγω Μέσο και στη διαπίστωση-κλειδί που είχε κάνει το επιτελείο του Ισπανού αναφορικά με τον τρόπο που παίζει η ΑΕΚ. Βλέπετε, είχε σημειωθεί ότι όταν η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται πίσω στο σκορ… τρελαίνεται να ισοφαρίσει άμεσα.

Έτσι ο Μίτσελ ήθελε οπωσδήποτε να γίνει η ομάδα του η πρώτη που προηγείται στο νέο γήπεδο της Ένωσης, ξέροντας ότι οι γηπεδούχοι θα ανεβάσουν άμεσα τις γραμμές τους ψάχνοντας το 1-1.

Μοιραία, άφησαν τους χώρους που περίμενε ο Ίβηρας τεχνικός και έδωσαν την ευκαιρία σε μια αντεπίθεση-φαρμάκι να πετύχουν και δεύτερο γκολ μέσα σε ένα τρίλεπτο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ