aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός - Κραϊόβα 2-0: Με… φινέτσα κόντρα στον Ουζουνίδη!

Ολυμπιακός – Κραϊόβα 2-0: Με… φινέτσα κόντρα στον Ουζουνίδη!

Ανέβασε στροφές και άρεσε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 2-0 της Κραϊόβα και ολοκλήρωσαν ιδανικά την παρουσία τους στην Αυστρία, με τον Βαλμπουενά να βρίσκει δίχτυα στο 9’ με το πέναλτι που κέρδισε ο Ραντζέλοβιτς, ενώ ο Γάλλος, ο οποίος είχε πολύ καλή παρουσία για μια ώρα, έβγαλε ασίστ με κόρνερ στον Εμβιλά (44’). Έπιασε πέναλτι (ίσως να έχει βρει και στο δοκάρι) του Νίστορ ο Κρίστινσον στο 47ο λεπτό.

Με απολογισμό τέσσερις νίκες (Βόλφσμπεργκερ, Κράσνονταρ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Κραϊόβα), μια ήττα (Ζάλτσμπουργκ) και μια ισοπαλία (Ούφα) στις βαλίτσες τους φεύγουν από την Αυστρία οι πρωταθλητές Ελλάδος.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον (67’ Σα), Λαλά, Παπαδόπουλος (46’ Καλογερόπουλος), Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Κουντέ (55’ Βρουσάι), Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά (67’ Σαπουντζής), Χασάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ