aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός: Η μη κλήση Μαντί Καμαρά αλλάζει τα μετεγγραφικά δεδομένα

Ολυμπιακός: Η μη κλήση Μαντί Καμαρά αλλάζει τα μετεγγραφικά δεδομένα

Η απουσία του ονόματος του Μαντί Καμαρά από τις κλήσεις της εθνικής Γουινέας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής φαίνεται πως θα επηρεάσει τον μετεγγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν προτεραιότητα να αποκτήσουν κάποιον μέσο, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει αρκετές διαθέσιμες επιλογές για το χώρο του κέντρου.

Αντίθετα, οι πρωταθλητές «καίγονται» για την απόκτηση αριστερού μπακ και στόχος είναι η συγκεκριμένη μετεγγραφή να κλείσει το συντομότερο δυνατό. Ένας από τους παίκτες που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι ο Σουφιάν Ελ Καρουανί, ο 21χρονος που φέτος έχει 17 συμμετοχές (και μία ασίστ) με την ολλανδική Ναϊμέγκεν και εκπροσωπείται από τον ίδιο ατζέντη με τον Χένρι Ονιεκούρου. Ο εν λόγω παίκτης, που έχει συμβόλαιο ως το 2023, έχει γεννηθεί στην Ολλανδία αλλά είναι ήδη διεθνής με το Μαρόκο.

Η περίπτωση του Βασίλη Ζαγαρίτη, του 20χρονου πρώην άσου του Παναθηναϊκού που παίζει στην Πάρμα, δεν φαίνεται να «ψήνει» ιδιαίτερα τον Πέδρο Μαρτίνς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ