aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός: Για τους Κούντε και Κανέ υπάρχει διάθεση για δεύτερη ευκαιρία

Ολυμπιακός: Για τους Κούντε και Κανέ υπάρχει διάθεση για δεύτερη ευκαιρία

Οι Πιέρ Κούντε και Μαμαντού Κανέ είναι δύο περιπτώσεις χαφ που δεν έχουν δοκιμαστεί αρκετά σε αγωνιστικό επίπεδο φέτος στον Ολυμπιακό.

Ο Καμερουνέζος μπορεί να παίξει ως εξάρι και ως οκτάρι κυρίως ενώ ο Κανέ είναι ως επί το πλείστον εξάρι. Ο Κούντε υπό προϋποθέσεις μπορεί να προσφέρει και ως δεκάρι. Θυμίζουμε πως τον Γενάρη ήταν να παραχωρηθεί αλλά τελικά αυτό το ενδεχόμενο δεν… περπάτησε. Επίσης πως το καλοκαίρι είχε αποκτηθεί ως αντί-Καμαρά με την προοπτική να παίζει βασικός στον Ολυμπιακό αλλά ούτε αυτό το πλάνο προχώρησε ανάλογα.

Ο Κούντε – που είχε και τραυματισμό φέτος – έχει καταγράψει 24 ματς με 1 ασίστ. Το τελευταίο ή πιο πρόσφατο εάν θέλετε δείγμα του σε αγωνιστικό επίπεδο και ειδικά με τον Άρη ήταν θετικό. Στο 0-1 με τον Άρη είχε και συμβολή / συμμετοχή στη φάση του γκολ του Τικίνιο.

Ο Καμερουνέζος διεθνής είναι μία από τις περιπτώσεις που έχει πάρει λιγότερες ευκαιρίες από άλλους παίκτες. Υπό αυτή την έννοια είναι πλέον ιδιαίτερα πιθανό το status σε βάρος του να αλλάξει και να πάρει μία νέα και 2η ευκαιρία μέσω της προετοιμασίας. Επίσης το ίδιο να συμβεί και με τον Κανέ που έχει παίξει ακόμα πιο λίγο καθώς επανήλθε στο ρόστερ του Ολυμπιακού τον Γενάρη.

Ο Κανέ έπαιξε 4 ματς στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και 2 στον Ολυμπιακό Β’ με 1 γκολ. Ακόμα και ο Κούντε είναι διεθνής με το Καμερούν και ο Κανέ με τη Γουϊνέα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ