aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός: Έτοιμοι για τη ρεβάνς Μπουχαλάκης και Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Έτοιμοι για τη ρεβάνς Μπουχαλάκης και Ονιεκούρου

Δύο επιπλέον όπλα θα έχει ο Πέδρο Μαρτίνς διαθέσιμα για τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς την Τρίτη στο Ράζγκραντ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ανέβασε χθες ρυθμούς και σήμερα είναι πολύ πιθανό να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης προσφέροντας μια έξτρα λύση στο κέντρο. Μάλιστα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Γιαν Εμβιλά θα έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του, υπάρχει πλέον μεγαλύτερη ευχέρεια για επιστροφή στο… αγαπημένο (και πιο αποτελεσματικό) 4-3-3 του Πέδρο Μαρτίνς.

Την ίδια στιγμή, ο Χένρι Ονιεκούρου δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση στις προπονήσεις. Ο Νιγηριανός είχε έρθει καλά προπονημένος, έχοντας ακολουθήσει την προετοιμασία της Μονακό, και ήδη βρίσκεται σε ετοιμότητα από πλευράς φυσικής κατάστασης. Μάλιστα πήγε και προχθές στου Ρέντη για προπόνηση, παρά το ρεπό της υπόλοιπης ομάδας. Όλα δείχνουν πως θα είναι στην αποστολή για τη Βουλγαρία, αλλά το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στον πάγκο και αν κριθεί αναγκαίο να ριχτεί στο ματς σαν αλλαγή.

«Φρέσκα» προβλήματα δεν υπάρχουν, πέρα από κάποιες ενοχλήσεις που ένιωθε χθες στο αριστερό πόδι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ενώ στα μεταγραφικά και για την υπόθεση του αριστερού μπακ δεν υπάρχει κάτι νεότερο, με την προσοχή να έχει επικεντρωθεί στη ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ