aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός: Έρχεται ο Ονιεκούρου – Αυτή είναι η πρόταση

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Ονιεκούρου – Αυτή είναι η πρόταση

Ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από το να κλείσει την συμφωνία με την Μονακό για τον Χένρι Ονιεκούρου, έχοντας καταθέσει πολύ καλή πρόταση.Με βάση τα όσα λένε στην Γαλλία οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αγοράσουν τον 24χρονο εξτρέμ. Και όχι να τον πάρουν με την μορφή του δανεισμού.

Όπως αναφέρει και η ηλεκτρονική έκδοση του Sportime η συμφωνία φερόταν να αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ. Κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται από τα γαλλικά ΜΜΕ.
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα footmercato αναφέρει πως ο Ολυμπιακός δίνει 5 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του Ονιεκούρου.
Και πως οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο ανάμεσα στην Μονακό και την ελληνική ομάδα.
Οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τις προσεχείς ημέρες. Έτσι ο Νιγηριανός εξτρέμ αναμένεται στην Ελλάδα έως το Σαββατοκύριακο.
Σενάρια αναφέρον πως οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν μεγάλο συμβόλαιο στον Ονιεκούρου. Το οποίο ίσως να είναι 3 χρόνων με τις ετήσιες απολαβές να πλησιάζουν τα 2 εκατ. ευρώ με τα μπόνους. Τα οποία θα είναι πολλά για τον 24χρονο άσο.
Αν όλα πάνε καλά και δεν χαλάσει κάτι στις λεπτομέρειες, θα είναι μια σούπερ κίνηση από όλες τις πλευρές. Το κόστος είναι μεγάλος. Αλλά και αυτά που μπορεί να προσφέρει ο Ονιεκούρου, επίσης μεγάλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ