aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός: Εκτός αποστολής Εμβιλά-Ονιεκούρου, πήρε Γκάρι Ροντρίγκες ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής Εμβιλά-Ονιεκούρου, πήρε Γκάρι Ροντρίγκες ο Μαρτίνς

Την τελευταία τους προπόνηση πριν το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό (03/10, 20:30) πραγματοποίησαν, το απόγευμα του Σαββάτου, οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ροντρίγκες, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Εκτός, λοιπόν, είναι -όπως αναμενόταν- ο Εμβιλά, αλλά και ο Ονιεκούρου που έχει υποστεί θλάση.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας έχει πάρει στην 24άδα για πρώτη φορά τον Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά μοιάζει δύσκολο ο 30χρονος να είναι στην τελική 20άδα, που θα γίνει γνωστή το πρωί της Κυριακής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ