aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός: Χαμογέλασε στο Περιστέρι και πάει για φινάλε με ροτέισον

Ολυμπιακός: Χαμογέλασε στο Περιστέρι και πάει για φινάλε με ροτέισον

Ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στον τίτλο έκανε χθες στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να έχουν εύκολο όπως αποδείχτηκε έργο απέναντι στον απογοητευτικό Ατρόμητο, με κύριο εκφραστή τον ασταμάτητο Ελ Αραμπί που σημείωσε χατ-τρικ.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί όπως είναι λογικό απόλυτη ικανοποίηση, ενώ από τη στιγμή που απομένει μόλις ένα ματς πρωταθλήματος για την χειμερινή διακοπή, αυτό με τη Λαμία, όλοι θέλουν να κρατήσουν το αήττητο, πριν το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Μάλιστα ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια των τελευταίων ημερών, σκέφτεται ήδη τα πλάνα του για το συγκεκριμένο ματς. Δεν αποκλείεται να υπάρξει εκτεταμένο ροτέισον, με παίκτες όπως οι Γκάρι Ροντρίγκες, Χένρι Ονιεκουρού και Τικίνιο να παίρνουν νέες ευκαιρίες.

Φυσικά αυτό θα βοηθήσει να πάρουν ανάσες και οι βασικοί, με σκοπό να γίνει η… δουλειά με τον Λεβαδειακό και να έρθει πιο εύκολα η νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ