aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός - Ατρόμητος: Με φόρα από πέρυσι οι πρωταθλητές

Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Με φόρα από πέρυσι οι πρωταθλητές

Να ξεκινήσει ως… πρωταθλητής θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Ατρόμητο (20:30), στο «Γ. Καραϊσκάκης». Φυσικά, οι Πειραιώτες θέλουν και μια καλή εμφάνιση, αποκτώντας αγωνιστικό ρυθμό κόντρα στους… μεταμορφωμένους (βάσει μετεγγραφών) Περιστεριώτες για το ερχόμενο εντός έδρας ματς με την Αντβέρπ την Πέμπτη (22:00).

Ο Ολυμπιακός ψάχνει το τρίποντο που θα του δώσει το… μπουστάρισμα ενόψει Ευρώπης, αλλά και το θετικό ξεκίνημα στην Σούπερ Λίγκα. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού του Μασούρα, αλλά και το γεγονός πως Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά δεν είναι έτοιμοι, μετά την… ταλαιπωρία τους στη Γουινέα. Εκτός είναι και ο Σεμέδο, ενώ αντιθέτως στην αποστολή βρίσκεται ο Βάτσλικ μετά τον τραυματισμό που είχε με την εθνική Τσεχίας αλλά δεν αποδείχτηκε ιδιαίτερα σοβαρός.

Ο Βάτσλικ όλα δείχνουν πως θα υπερασπιστεί την εστία, με τους Ανδρούτσο, Σωκράτη, Μπα ή Σισέ και Ρέαμπτσουκ στην άμυνα. Εμβιλά, Μπουχαλάκης στον άξονα, με τους Ονιεκούρου, Λόπες, Βαλμπουενά πίσω από τον Ελ Αραμπί. Θέση βασικού διεκδικούν και οι Καρμπόβνικ, Τικίνιο και Κούντε. Δεν αποκλείεται να δούμε και 4-4-2 ως διάταξη με Τικίνιο, Αραμπί στην επίθεση.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς, 4-2-3-1): Βάτσλικ – Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ (ή Καρμπόβνικ) – Εμβιλά, Μπουχαλάκης – Ονιεκούρου, Λόπες (ή Τικίνιο), Βαλμπουενά – Ελ Αραμπί.

Ο Ατρόμητος από την πλευρά του είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα φέτος, έχοντας νέο προπονητή τον Άνχελ Λόπεθ και πολλά μεταγραφικά αποκτήματα, προσθέτοντας εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ του.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Περιστεριωτών, όλα δείχνουν πως όχι μόνο θα είναι στην αποστολή αλλά και στην ενδεκάδα στο πλάι του Χατζηισαΐα.

Ατρόμητος (Άνχελ Λόπεθ, 4-2-3-1): Πίριτς – Βασιλαντωνοπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Καστεγιάνο – Σάλομον, Ντένιτς -Μπεντινέλι, Μουνίθ, Κλωναρίδης – Κουλούρης.

Διαιτητής είναι ο Ευστάθιος Γκορτσίλας, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Νικολαϊδη, Μιχαήλ Παπαδάκη, ενώ τέταρτος ο Αριστομένης Κουτσιαύτης. Στο VAR οι Βασίλης Φωτιάς, Ηλίας Κωνσταντίνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ