aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός - Άρης: Για το +8 οι Πειραιώτες, επικίνδυνοι εκτός οι «κίτρινοι»

Ολυμπιακός – Άρης: Για το +8 οι Πειραιώτες, επικίνδυνοι εκτός οι «κίτρινοι»

Διασταυρώνουν τα ξίφη τους Ολυμπιακός και Άρης στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30), με σκοπό να δώσουν συνέχεια στο σερί τους.

Οι Πειραιώτες αναζητούν την όγδοη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα, η οποία θα τους στείλει στο +8 από τη δεύτερη θέση και την ΑΕΚ, η οποία έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη το Σάββατο. Επιπλέον, οι «κίτρινοι» πάνε με πίστη για θετικό αποτέλεσμα. Όπως ανέφερε και ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του στη Nova.

Επιπλέον, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να συνέχεια στις καλές εκτός έδρας εμφανίσεις, καθώς, εξαιρώντας το 1-0 από τον Ιωνικό, σε όλα τα παιχνίδια μακριά από το «Κλ. Βικελίδης» είναι σταθερά καλοί μακριά από την έδρα τους.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ματιέ Βαλμπουενά λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, αλλά και οι Καρμπόβνικ, Τζολάκης. Όπως αναμενόμενα και ο Σεμέδο. Ο Άρης θα αγωνιστεί δίχως τον Σούντγκρεν, ο οποίος είναι ανέτοιμος, ενώ κανονικά υπολογίζονται Κουέστα και Εντιαγέ.

Πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός: Βατσλίκ – Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ – Εμβιλά, Μπουχαλάκης – Λόπες, Μασούρας, Α. Καμαρά – Ελ Αραμπί.

Άρης: Κουέστα – Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκανέα – Σάσα, Τζέγκο – Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Γκάμα – Αμπ. Καμαρά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ