aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός-Άρης: Επιστροφή με το βλέμμα στη μάχη του τίτλου για τους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός-Άρης: Επιστροφή με το βλέμμα στη μάχη του τίτλου για τους «ερυθρόλευκους»

Το international break αποτελεί παρελθόν με Ολυμπιακό και Άρη να ρίχνονται ξανά στη μάχη των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν τους Θεσσαλονικείς στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 21:00, με τον μοναδικό τους στόχο να είναι το 2/2 που θα τους διατηρήσει γερά στο κόλπο για τον τίτλο – και το ντέρμπι της Τούμπας θα βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι δε «κίτρινοι» πάνε για την υπέρβαση στο Φάληρο, καθώς κυνηγούν την 5η θέση και κάθε βαθμός είναι σημαντικός.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες τέσσερις φορές φέτος, με τον Ολυμπιακό να έχει τρεις νίκες για πρωτάθλημα και Κύπελλο, την ώρα που οι «κίτρινοι» έχουν να επιδείξουν μία νίκη με ανατροπή στην αρχή της χρονιάς.

Στα αγωνιστικά, ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τους Χάμες Ροντρίγκες, Ντόη και Σισέ, με τους Εμβιλά, Χουάνγκ και Μπιέλ από την άλλη να μπαίνουν στην αποστολή.
Ο Τόλης Τερζής από την άλλη πορεύεται δίχως τον Ρουπ και άλλους μακροχρόνια τραυματίες ή εκτός πλάνων όπως ο Μάνου Γκαρθία και ο Χαΐροβιτς.
Υπενθυμίζεται πως ακολουθεί δράση μεσοβδόμαδα, με τους Πειραιώτες να υποδέχονται τον ΠΑΟΚ και τον Άρη τον Παναθηναϊκό.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Μασούρας, Φορτούνης, Κανός, Μπακαμπού

Άρης: Σιαμπάνης, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Νταρίντα, Ετέμπο, Γκαρσία, Ιτούρμπε, Γκρέι, Καμάτσο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ