aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ολυμπιακός: «Απόβαση» στην Κύπρο

Στις αρχές του Δεκεμβρίου και πιο συγκεκριμένα στις 8 του μηνός, ο Ολυμπιακός θα μεταβεί στην Κύπρο για τον αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό το παιχνίδι θα γίνει για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και έτσι όπως έχουν εξελιχτεί τα πράγματα, θα κριθεί η πρώτη θέση, που εξασφαλίζει καλύτερη κλήρωση στη φάση των 32 του θεσμού.

Όπως γράφει στο σημερινό του φύλλο ο «ΓΑΥΡΟΣ», οι Πειραιώτες εξασφάλισαν και πήραν όλα τα εισιτήρια που δικαιούνται. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από οπαδούς στην Ελλάδα όσο και από αυτούς στην Κύπρο να πάνε να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρχει ερυθρόλευκη εξέδρα στο ΓΣΠ.

Ο Ολυμπιακός θα έχει 1.500 οπαδούς στο πλευρό του σε κάτι λιγότερο από έναν μήνα από τώρα και σίγουρα αναμένεται να δώσουν και να βάλουν το δικό τους χρώμα σε μία σημαντική αναμέτρηση, στην οποία όπως προαναφέρθηκε, θα κριθεί κατά τα φαινόμενα η πρώτη θέση του ομίλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ