aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλοταχώς για αναβολή τα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Ιωνικός-ΠΑΟΚ

Ολοταχώς για αναβολή τα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Ιωνικός-ΠΑΟΚ

Προς αναβολή οδεύουν τόσο το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός όσο και η αναμέτρηση Ιωνικός-ΠΑΟΚ που είναι αμφότερα προγραμματισμένα για την Κυριακή.

Η ΕΛ.ΑΣ. δήλωσε αδυναμία να διασφαλίσει τη διεξαγωγή των αγώνων, τόσο λόγω της επετείου από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου όσο και λόγω της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στην Αθήνα, που θα απασχολήσουν μεγάλο κομμάτι των αστυνομικών δυνάμεων της Αττικής.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η απόφαση για αναβολή των δύο αναμετρήσεων είναι ειλημμένη και απλώς απομένει το τυπικό σκέλος της ανακοίνωσης, παρότι η Super League δήλωσε εξ αρχής κάθετα αντίθετη, ενώ και η πλευρά της «Ένωσης» έδειξε διαλλακτική μόνο για αλλαγή ώρας (και όχι μέρας) του αγώνα.

Μάλιστα, εφόσον οι αγώνες οριστούν για τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας (Τετάρτη), τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος τα παιχνίδια να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, καθώς φημολογείται έντονα πως η κυβέρνηση θα αποφασίσει να κλείσει τα γήπεδα για ένα διάστημα, προκειμένου να μειωθούν τα κρούσματα και να αποσυμφορηθεί το σύστημα υγείας που δέχεται μεγάλη πίεση με ασθενείς και διασωληνωμένους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ