aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Όλοι μέσα στον Ολυμπιακό, με εξαίρεση τον Βαλμπουενά»

«Όλοι μέσα στον Ολυμπιακό, με εξαίρεση τον Βαλμπουενά»

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος σε διάφορα που ακούγονται από χθες για πιθανές απουσίες την τελευταία στιγμή των πρωταθλητών Ελλάδας, ο ρεπόρτερ της ομάδας ξεκαθάρισε πως όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Ανιγκό.

Άρα και οι Χουάνγκ, Εμβιλά και Παπασταθόπουλος για τους οποίους υπήρξαν διάφορες φήμες και ο μοναδικός που έχει ένα θέμα (τραυματίας) είναι ο Βαλμπουενά και κατά πιθανότητα θα είναι εκτός.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού, χωρίς να έχει ανοίξει τα χαρτιά του ο Γάλλος, αναμένεται να είναι περίπου όπως ήταν με την ΑΕΚ. Με πιθανόν τον Ντόι βασικό αντί του Μπα, που είχε ζητήσει αλλαγή στο ημίχρονο λόγω ενός μικροτραυματισμού, και με τους Μασούρα-Βρουσάι να διεκδικούν τη θέση του Μπιέλ στην επίθεση.

Στο τέλος σχολίασε πως περιμένει τον Ολυμπιακό να είναι το ίδιο δυνατός όπως στο 0-0 με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, και ίσως ακόμα πιο δυνατός από τη στιγμή που παίζει στο «σπίτι» του, παρά την απουσία των οπαδών του.

Όπως σχολίασε, στο τέλος της ημέρας κανείς δεν θα έχει να πει κάτι για τον Ολυμπιακό, για τον απλούστατο λόγο ότι θα τα έχει δώσει όλα και στα δύο αυτά ντέρμπι, στα οποία εν πολλοίς κρίνεται το πρωτάθλημα.

Για το θέμα του προπονητή, τόνισε πως είναι ξεκάθαρα πρώτος στόχος ο Ρεμπρόφ, και μόνο αν εξαντληθούν οι πιθανότητες και δεν έρθει, θα στραφεί στις επόμενες λύσεις, με πρώτη εναλλακτική τον Κρέσπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ