aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟι πρώτες σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για τον Άρη

Οι πρώτες σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για τον Άρη

Την προετοιμασία του για τον σημαντικό αγώνα του με τον Άρη συνεχίζει σήμερα ο Παναθηναϊκός. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που δουλεύει τις τελευταίες ημέρες δίνοντας έμφαση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές συγκριτικά με την 11άδα του αγώνα με τη Λαμία.

Ο Μάγκνουσον ανέβασε ρυθμούς χθες και ενδεχομένως να δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά σήμερα αλλά ακόμη και να συμβεί αυτό, θεωρείται αρκετά δύσκολο να τον επιλέξει ο Γιοβάνοβιτς για την 11άδα. Ο Κουρμπέλης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, εκτιμάται πως θα είναι ανάμεσα στις επιλογές για την 11άδα.

Επίσης ο Μαντσίνι αναμένεται να παίξει και πάλι βασικός, κάτι που σημαίνει ότι θα αγωνιστεί απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του. Κάτι αντίστοιχο όμως δεν θα συμβεί με τον Κλέινχεϊσλερ ο οποίος ενδεχομένως να μείνει στον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ