aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟι λόγοι που χάλασε η μεταγραφή Ενρίκε στον Ολυμπιακό και η τουρκική επιμονή για Μασούρα-Γκάρι

Οι λόγοι που χάλασε η μεταγραφή Ενρίκε στον Ολυμπιακό και η τουρκική επιμονή για Μασούρα-Γκάρι

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έχοντας αποκτήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές, που όμως θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι πέντε. Βλέπετε, πέραν των Ροντινέι, Ραμόν, Μπουτούτσι και Κανός, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συμφωνήσει για τη μεταγραφή του Γκουστάβο Ενρίκε, που όμως χάλασε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Σύμφωνα με το Φως των Σπορ, το πρόβλημα ήταν οι διαφορές της Φλαμένγκο –στην οποία ανήκει ο παίκτης- με τη Φενέρμπαχτσε –όπου αγωνίζεται δανεικός. Το δημοσίευμα αναφέρει πως στη συμφωνία για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού υπήρχε οψιόν αγοράς 1,7 εκατομμυρίων ευρώ σε περίπτωση που ο Ενρίκε συμπλήρωνε συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Ο συγκεκριμένος αριθμός καλύφθηκε, έτσι στη Φλα θεωρούσαν ότι μπορούσαν να αποσπάσουν κάποιο ποσό από τους Τούρκους, οι οποίοι με τη σειρά τους δεν είχαν αυτήν την πρόθεση.

Τα «καναρίνια» ζήτησαν διακοπή του δανεισμού, κάτι που οι Βραζιλιάνοι απέρριψαν και κάπου εκεί μπλόκαρε η μεταγραφή, παρότι ο 30χρονος στόπερ τα είχε βρει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους».

Την ίδια ώρα, από… Τουρκία μεριά φέρεται να υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον για δύο εξτρέμ των πρωταθλητών. Η μεταγραφική περίοδος στη γειτονική χώρα ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και οι Γιώργος Μασούρας-Γκάρι Ροντρίγκες βρίσκονται στο στόχαστρο των Τράμπζονσπορ και Κόνιασπορ αντίστοιχα.

Η έλευση δύο εξτρέμ στο λιμάνι έδωσε… θάρρος στους Τούρκους, όμως ειδικά στην περίπτωση του Έλληνα ποδοσφαιριστή οι πιθανότητες δεν δείχνουν τόσο πολύ – σε αντίθεση με εκείνη του Αφρικανού ακραίου, που δεν είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ