«Οι κυπριακοί… πόντοι του Παναθηναϊκού στη μάχη παραμονής του Ζαχίντ»

Τι είναι αυτό που αναγνωρίζουν στον ΑΠΟΕΛ και μετράει θετικά για το «τριφύλλι» στην υπόθεση του Νορβηγού μέσου και της προσπάθειας να συνεχίσει (αμετάθετος) στο Κορωπί; H ελλαδική ιστοσελίδα «SDNA» έκανε ρεπορτάζ, το οποίο παραθέτουμε αυτούσιο πιο κάτω.

«Η αλήθεια είναι πως έτσι και περνούσε αποκλειστικά και μόνο απ΄το χέρι των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» θα΄χαν σπεύσει να «δέσουν»…χθες τον Γκίγιας Ζαχίντ στο Κορωπί. Έλα όμως που δεν περνά. Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε απλά και μόνο με έναν ποιοτικό παίκτη που ξεχωρίζει στο φετινό ρόστερ του «τριφυλλιού», αλλά κάτι πολύ περισσότερο.

Έναν ποδοσφαιριστή – «κλειδί», ή για να το γράψουμε διαφορετικά έναν παίκτη – «βαρόμετρο»  για τις στροφές του Παναθηναϊκού στο χορτάρι που όσες φορές έλειψε από την ενδεκάδα η απουσία του…πόνεσε τους «πράσινους» κι άφησε τα σημάδια της. Έτσι όπως έχουν τα (συμβολαιογραφικά) δεδομένα στην υπόθεση του Νορβηγού μέσου, η παραμονή του στο Κορωπί ενόψει και της νέας σεζόν είναι ακατόρθωτη.

Βλέπετε, η ρήτρα της εξαγοράς των δικαιωμάτων (1,6 εκατ. ευρώ) κυμαίνεται σε επίπεδα που ο Παναθηναϊκός δεν πληρώνει εν έτει 2020. Όχι μόνο για τον Ζαχίντ, αλλά για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, όποιος κι είναι αυτός, όπως κι αν λέγεται. Η ελπίδα ωστόσο, πεθαίνει πάντα τελευταία.

Και ο Τσάβι Ρόκα δεν σκοπεύει να πατήσει delete στην υπόθεση Ζαχίντ πριν από την κουβέντα που σχεδιάζει να΄χει με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, σχετικά με το μέλλον του 25χρονου ποδοσφαιριστή κι ενώ μέχρι πρότινος (κι εν μέσω πανδημίας) ο πρόεδρος των «γαλαζοκίτρινων», Πρόδρομος Πετρίδης, επί της ουσίας άφηνε – μιλώντας στο SDNA –  ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» θα εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής του Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό. Κι ένα από τα «όπλα» του στις επερχόμενες επαφές με την κυπριακή ομάδα, είναι η οικονομική συνέπεια που έδειξαν οι «πράσινοι» από την στιγμή που συμφώνησαν με τον ΑΠΟΕΛ για τον ετήσιο δανεισμό του.

Στην ομάδα της Λευκωσίας έχουν να λένε πως ο Παναθηναϊκός ήταν απόλυτα σωστός στις οικονομικές υποχρεώσεις του και χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση. Κι αυτό ασφαλώς είναι κάτι που και μετράει και θα λάβουν σοβαρά υπόψιν στον ΑΠΟΕΛ και δύναται να παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια του Τσάβι Ρόκα να καταφέρει να πετύχει μια συμφωνία «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα του «τριφυλλιού» για το…δέσιμο του Ζαχίντ στο Κορωπί»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ