aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟι φήμες για τους επόμενους σταρ της Kings League, από τον Τζιμπρίλ Σισέ ως τον...

Οι φήμες για τους επόμενους σταρ της Kings League, από τον Τζιμπρίλ Σισέ ως τον Ζινεντίν Ζιντάν

Μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του Ροναλντίνιο, ο Ζεράρ Πικέ αποκάλυψε πως έλαβε προτάσεις από δύο πολύ σημαντικούς παίκτες για να συμμετέχουν στην Kings League.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός εξήγησε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει τα ονόματά τους, αλλά ανέφερε πως πρόκειται για έναν κάτοχο Χρυσής Μπάλας κι έναν πολύ γνωστό Γάλλο ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με την Marca, από τους νικητές της Χρυσής Μπάλας ξεχωρίζουν περισσότερο περιπτώσεις που αφορούν τον 21ο αιώνα κι έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο, όπως εκείνες των Φίγκο, Ρονάλντο, Καναβάρο, Νέντβεντ, ίσως ακόμη και του Ζιντάν.

Για τον γνωστό Γάλλο ποδοσφαιριστή, πιο ψηλά στην λίστα των πιθανότητων βρίσκονται οι πρώην συμπαίκτες του Πικέ στην Μπαρτσελόνα, Αμπιντάλ και Ανρί, με τις πληροφορίες της Marca να θέλουν τον Τζιμπρίλ Σισέ να βρίσκεται κι εκείνος στα «ραντάρ» της λίγκας του Καταλανού πρώην ποδοσφαιριστή. Μάλιστα για τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, υπάρχει κι έτοιμη πιθανή ομάδα, οι Los Troncos FC de Perxitaa.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ