aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Οι 11+4 του Ανιγκό για το ντέρμπι

Οι σκέψεις του Ζοσέ Ανιγκό για τη «μάχη» του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες έστρεψαν άμεσα την προσοχή τους στο ντέρμπι που ακολουθεί αμέσως μετά την ισόπαλη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, με τον 62χρονο να έχει, όπως φαίνεται 11+4 παίκτες στο μυαλό του για το αρχικό σχήμα.

Πρόκειται ασφαλώς για τους έντεκα που ξεκίνησαν στο ματς της Τετάρτης και συγκεκριμένα πρόκειται για τους Τζολάκη, Ροντινέι, Παπασταθόπουλο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σαμασέκου, Χουάνγκ, Μπιέλ, Φορτούνη και Μπακαμπού. Φυσικά και υπάρχει μία σημαντική σημείωση, καθώς ο Μπα έγινε αναγκαστική αλλαγή, έχει υποστεί διάστρεμμα και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη έως δύσκολη. Εφόσον δεν καταφέρει να δώσει το «παρών» τη θέση του θα πάρει ο Ντόη.

Ο Σαμασέκου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην επιστροφή του στην ενδεκάδα, κουμπώνοντας εξαιρετικά σε Εμβιλά και Χουάνγκ. Από εκεί και πέρα, ο Ανιγκό έχει ακόμη τρεις παίκτες στο μυαλό του και πρόκειται για τρεις από τις πέντε αλλαγές.

Τους Μασούρα, Βρουσάι και Κασάμι. Δεν αποκλείεται να φρεσκάρει κάπως την ενδεκάδα του ο Ανιγκό, βλέποντας ότι κάποιοι παίκτες του χρειάζονται ανάσες, ενώ κάποιοι άλλοι δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή φόρμα, όπως για παράδειγμα ο Μπιέλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ