aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟΦΗ - Ολυμπιακός: Για τη ζημιά οι Κρητικοί, για το απόλυτο οι Πειραιώτες

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Για τη ζημιά οι Κρητικοί, για το απόλυτο οι Πειραιώτες

Την έκτη του νίκη σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα (και πέμπτη στην περιφέρεια) θα ψάξει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30).

Οι Πειραιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο. Επίσης, θέλουν να επεκτείνουν το καλό σερί που έχουν με τις εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, διατυπώνοντας παράλληλα το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του γνωρίζουν πως το «Γεντί Κουλέ» είναι μία δύσκολη έδρα και αν πάρουν τη νίκη, θα μπορέσουν να αυξήσουν περισσότερο τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν αύριο Παναθηναϊκό και Ιωνικό, αντίστοιχα.

Όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο Ηράκλειο, αφού επέστρεψε στη διάθεσή του και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Γκαγιέγος, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν, Λάμπρου, Τοράλ και Φαν Ντάινεν.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Ρόνι Λόπες και Ελ Αραμπί.

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Λ. Δημητριάδη (Μακεδόνας), Ιορδ. Δημητριάδη (Καστοριάς) και τέταρτο τον κ. Παπαδόπουλο (Μακεδονίας). Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Καραντώνης και Πάτρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ