aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Ζοσέ Μουρίνιο άναψε το φυτίλι στον άσο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο άναψε το φυτίλι στον άσο

Ένα ντόμινο μετακινήσεων τερματοφυλάκων πυροδότησε η άφιξη του Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρώμη. Ο Πορτογάλος προπονητής θα δουλέψει στη Ολίμπικο τη νέα σεζόν και στάθηκε η αφορμή για να πραγματοποιηθούν ή να είναι έτοιμες να κλείσουν, τρεις μεταγραφές γκολκίπερ.

Η πρώτη αφορά τον Ισπανό Πο Λόπεζ. Ο 27χρονος τερματοφύλακας ήταν το «Νούμερο 1» της Ρόμα την προηγούμενη σεζόν, παίζοντας 34 παιχνίδια. Ωστόσο, ο Μουρίνιο έκρινε ότι δεν ταιριάζει στα «θέλω» του και δρομολόγησε την παραχώρηση του Πάου Λόπεζ. Πλέον, ο Λόπεζ θα αγωνιστεί στη Μαρσέιγ, η οποία τον πήρε στο Βελοντρόμ με τη μορφή δανεισμού και έχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2022.

Φυσικά, ο Μουρίνιο είχε ήδη στο μυαλό του τον αντικαταστάτη του Ισπανού: τον συμπατριώτη του, Ρούι Πατρίσιο. Η Ρόμα για να ικανοποιήσει την επιθυμία του Special One, θα καταβάλλει 10 εκατομμύρια στη Γουλβς και θα φέρει τον βασικό «άσο» της Πορτογαλίας στη Ρώμη.

Το τρίτο κομμάτι του ντόμινο ακουμπάει τον Ολυμπιακό. Γιατί η Γουλβς για να αναπληρώσει το κενό του Ρούι Πατρίσιο, στράφηκε στον «ερυθρόλευκο» Ζοσέ Σα. Οι «λύκοι» θα επιμείνουν πορτογαλικά αφού η επιλογή τους δικαίωσε, ενώ έχουν άποψη για τον Σα από τα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Europa League πριν λίγους μήνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ