aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Βράνιες της έστειλε το γκολ με Ξάνθη και η Γελένα γυμνή φωτογραφία της (pic)

Ο Βράνιες της έστειλε το γκολ με Ξάνθη και η Γελένα γυμνή φωτογραφία της (pic)

Στις 15 Οκτωβρίου του 2017, η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε στην έδρα της Ξάνθης και απέσπασε την ισοπαλία με 1-1 χάρη σε γκολ του Βράνιες στο 88′ έπειτα από ασίστ του Πέτρου Μάνταλου.

Τότε, ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός ήταν σε σχέση με την Σέρβα τραγουδίστρια και σύζυγο του ποδοσφαιριστή, Ντούσκο Τόσιτς.

Τρεις μέρες μετά το γκολ του Βράνιες αυτός έστειλε στη Γελένα τη φάση του γκολ και η τραγουδίστρια τον επαίνεσε λέγοντας πως είναι περήφανη για αυτόν.

Ε, και μετά άρχισε η ανταλλαγή μηνυμάτων που είναι ακατάλληλη για ανήλικους.

Βράνιες: «Είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος όταν… παίζω μαζί σου».

Καρλέουσα: «Μωρό μου με σκοτώνεις. Τώρα, θα σου έδινα όλη τη νύχτα, ώστε να με έχεις στο κρεβάτι και να γίνει όλο υγρό».

Στη συνέχεια, η Σέρβα τραγουδίστρια έδειξε στα μηνύματα της πόσο πολύ ενδιαφερόταν για τον παίκτη της ΑΕΚ λέγοντας του να κάνει τα πάντα κατά τη διάρκεια του σεξ, για μασάζ στα πόδια και διάφορα άλλα με τον Βράνιες να της παραπονιέται για κάτι ενοχλήσεις που είχε στο πόδι λόγω ποδοσφαίρου.

Καρλέουσα: «Τα πάντα θα κάνω. Θα σε γα…ω πάντα και με χτυπημένο πόδι. Θα σου κάνω μασάζ στα πόδια, στο π..ο και θα σου πάρω π..α! Σε φαντασιώνομαι, σε στηρίζω, σε καταλαβαίνω, σε εμπιστεύομαι επειδή σε αγαπάω και επειδή το αξίζεις. Μωρό μου, αν πραγματικά με αγαπάς, έχουμε μια ζωή να το απολαύσουμε. Κάθε μέρα είναι δύσκολη μακριά από σένα».

Και τότε η ξανθιά καλλονή του έστειλε μια ολόγυμνη φωτογραφία της όπου αγγίζει ένα ευαίσθητο σημείο της.

Η επίμαχη φωτογραφία πρέπει να είναι αυτή που είχε δει πριν μέρες το φως της δημοσιότητας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ