aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Βόσνιος Πελίτο στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, ο Αζέρος Αγκάγεφ στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Ο Βόσνιος Πελίτο στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, ο Αζέρος Αγκάγεφ στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τις αναμετρήσεις της τρίτης αγωνιστικής σε πλέι οφ και δεύτερης των πλέι άουτ, που θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Από την πρώτη κατηγορία της UEFA οι επιλογές του Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τα δύο μεγάλα ντέρμπι της Κυριακής, με τον Βόσνιο Ιρφάν Πελίτο να έχει οριστεί στο Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ (3/4, 19:00) και τον Αζέρο Αλιγάρ Αγκάγεφ να σφυρίζει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ (3/4, 20:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Όσον αφορά τον Βόσνιο που θα βρεθεί στη «Λεωφόρο», αυτό θα είναι το τέταρτο παιχνίδι του στην ελληνική Super League, έχοντας σφυρίξει στα περσινά ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-2, ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-2 και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-2. Την Κυριακή, θα έχει ως βοηθούς τους Μεϊντάνας και Μπουξμπάουμ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Φωτιάς και στο VAR θα βρίσκονται ο Ισπανός Ντε Ρικάρντο και ο Φωτόπουλος.

Από την άλλη, ο Αζέρος Αγκάγεφ που ορίστηκε στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ, έχει διευθύνει το περσινό Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 3-0, αλλά και τα Ατρόμητος-Λάρισα 1-1 και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-0. Επιπλέον, ήταν πρώτος διαιτητής στην εντός έδρας ήττα της ΑΕΚ από τη Ζόρια, για τη διοργάνωση του Europa League. Βοηθοί του θα είναι οι Νικολακάκης, Παπαδάκης, τέταρτος ο Παπαδόπουλος και στο VAR ο Βούλγαρος Καμπάκοφ μαζί με τον Πετρόπουλο.

Αναλυτικά οι διαιτητές της αγωνιστικής στη Superleague:

Σάββατο 2/4
16:00 Λαμία-ΟΦΗ: Μανούχος (Κωνσταντίνου, Παγουρτζής, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Καμπάκοφ, Τριανταφύλλου).
17:15 Αστέρας-Ατρόμητος: Ευαγγέλου (Κωσταράς, Μωυσιάδης, 4ος Αγγελάκης, VAR: Τζοβάρας, Σπυρόπουλος).
18:15 Ιωνικός-Βόλος: Γκορτσίλας (Παπαδόπουλος, Πάτρας, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Ζαμπάλας, Χριστάκογλου).
19:30 Απόλλων-Παναιτωλικός (Λ.Δημητριάδης, Κουρομπύλια, 4ος Τζήλος, VAR: Αγκάγεφ, Νικολαΐδης).

Κυριακή 3/4
17:00 Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα: Παπέτρου (Κούλα Χασάν, Απτόσογλου, 4ος Καραντώνης, VAR: Διαμαντόπουλος, Ψαρρής).
19:00 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Πελίτο (Μεϊντάνας, Μπουξμπάουμ, 4ος Φωτιάς, VAR: Ντε Ρικάντο, Φωτόπουλος).
20:00 Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Αγκάγεφ (Νικολακάκης, Παπαδάκης, 4ος Παπαδόπουλος, VAR: Καμπάκοφ, Πετρόπουλος).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ