Ο βασικός λόγος που ακόμη δεν ανακοινώθηκε το deal για Ζαχίντ

Ο ΑΠΟΕΛ επιδιώκει να επωφεληθεί όσο περισσότερο μπορεί...

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με τον Γκαγιάς Ζαχίντ, είναι σε καλό δρόμο για να τα βρει και με τον ΑΠΟΕΛ για τον δανεισμό του, όμως, ακόμα η μετεγγραφή δεν έχει τελειώσει.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πράσινη», οι δυο ομάδες καθυστερούν να επισημοποιήσουν τη μετακίνηση του διεθνούς μεσοεπιθετικού στο αθηναϊκό «τριφύλλι», αφού απομένει ένας πολύ βασικός παράγοντας της μεταξύ τους συμφωνίας.

Αυτός δεν είναι άλλος από τη ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή που θα μπει στο συμφωνητικό. «Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να βάλει υψηλή ρήτρα, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί για κάτι πολύ πιο φυσιολογικό και εφικτό από τα 4.000.000 ευρώ που θέλουν οι Κύπριοι και κάπου εκεί έχει… σκαλώσει το πράγμα. Οι συζητήσεις συνεχίζονται κι οι επόμενες δύο ημέρες θα είναι κρίσιμες για το αν θα παίξει τελικά στον Παναθηναϊκό ο Ζαχίντ», τονίζεται μεταξύ άλλων.

Aπό εκεί και πέρα, ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του παίκτη και θέλουν να τον κρατήσουν στο Κορωπί και πέρα από το έτος δανεισμού του. Για αυτό το λόγο, όπως αναφέρει το «Sportime» σε ρεπορτάζ του, επιχειρείται συνεργασία με τον παίκτη και τον ΑΠΟΕΛ, ώστε το επόμενο καλοκαίρι να μπορέσει η ομάδα να κάνει τον Νορβηγό δικό της με αγορά.

Το «τριφύλλι» έχει έρθει επί της ουσίας σε καλό σημείο στις διαπραγματεύσεις με τον παίκτη, ο οποίος έχει ρίξει τις απαιτήσεις του στα 100-150 χιλιάδες ευρώ, αλλά το θέμα είναι ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος επιθυμεί να κάνει «απόσβεση» τουλάχιστον για το 1.000.000 ευρώ που είχε δώσει στη Βαλερένγκα για χάρη του. Το σίγουρο είναι, ότι δεν πρόκειται για παίκτη ενός χρόνου, αλλά με μακροχρόνια προοπτική και στον Παναθηναϊκό επιδιώκουν το deal του δανεισμού, με μια οψιόν ικανή να πληρώσουν του χρόνου και να τον αποκτήσουν του χρόνου.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ