aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

O Σεμπά για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ

Τα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ είναι αυτά που ακολουθούν και σίγουρα ένας γεμάτος Ναός θα είναι ό,τι καλύτερο για τους παίκτες προκειμένου να ξεπεράσουν τα εμπόδια των αντιπάλων τους. Οι Πειραιώτες μπορεί να προέρχονται από την ήττα με 1-0 από τη Λάρισα, μια ήττα την οποία δεν περίμενε κανείς, αλλά ο Σεμπά, μιλώντας στον «ΓΑΥΡΟ», κάλεσε τους οπαδούς της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο ώστε να την ωθήσουν να φτάσουν στη νίκη.

«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι και ήρθε μια ήττα που δεν την περιμέναμε. Δεν υπάρχει εξήγηση για αυτό που έγινε. Είναι όλα στο χέρι μας για να το αλλάξουμε όλο αυτό. Εκείνο που έχει σημασία τώρα είναι πρώτα το ματς με τον ΑΠΟΕΛ και μετά αυτό με την ΑΕΚ. Είναι δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, και αυτό που θέλω να ζητήσω είναι η στήριξη του κόσμου», ανέφερε ο Σεμπά στον «ΓΑΥΡΟ» και συνέχισε.

«Έχουμε ανάγκη τη βοήθειά του και το γεμάτο Καραϊσκάκη για να πάρουμε αυτές τις δύο νίκες, που ξέρουμε ότι τις θέλει πολύ και ο κόσμος. Όσο για τη θέση του αριστερού μπακ, εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα μου και θα κάνω ό,τι μου ζητάει ο προπονητής μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ