aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ ΠΑΟΚ «γκρέμισε» τον Παναθηναϊκό στο… κάστρο του

Ο ΠΑΟΚ «γκρέμισε» τον Παναθηναϊκό στο… κάστρο του

Με τον Κούρτιτς να… υπογράφει το ματς με δύο «στημένα», ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-1 τον Παναθηναϊκός το πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στο «Απόστολος Νικολαϊδης», που ήταν κατάμεστο μετά από καιρό.

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με τον Άκπομ στο 13’, από την τέταρτη φετινή ασίστ του Ζίβκοβιτς, για να έρθει το 1-1 για το «τριφύλλι» με τον Μαουρίσιο που είχε περάσει αλλαγή ένα λεπτό πριν, στο 59’.

Ωστόσο, ο Σλοβένος μέσος πέτυχε το 1-2 στο 85’, μετά από συζητήσιμο πέναλτι που έδωσε ο Ντελ Θέρο Γκράντε με χρήση VAR για… γκρέμισμα του Μιχαηλίδη από τον Βιγιαφάνιες στο 85’, ενώ στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό ματς που ο Παναθηναϊκός έμεινε χωρίς «τρίποντο», ενώ υπέστη και την πρώτη του φετινή εντός έδρας ήττα, μένοντας εκτός εξάδας και στο -9 από την κορυφή.

Αντιθέτως, ο ΠΑΟΚ σκόραρε σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι του, έκανε δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και βρίσκεται πλέον σε απόσταση… αναπνοής από την πρώτη θέση.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος (58’ Μαουρίσιο), Παλάσιος, Καρλίτος (78’ Μακέντα), Βιτάλ (58’ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (66’ Βιγιαφάνιες).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (33’ Ροντρίγκο), Εσίτι (86’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Μουργκ (70’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ (86’ Σβιντέρσκι).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ