aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο Παναθηναϊκός… αποκαλύπτεται

Αποκαλύπτεται στο κοινό του ο Παναθηναϊκός.

Το «τριφύλλι» υποδέχεται (20:30, Novasports1, ΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ στο τελευταίο του φιλικό (δέκατο συνολικά) πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, καθώς το επόμενο Σάββατο αντιμετωπίζει τη Λαμία εκτός έδρας για την πρεμιέρα της Super League. Εκτός αποστολής έχει μείνει -όπως αναμενόταν- ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή, όπως και ο Βασίλης Ξενόπουλος, αλλά και ο Εμμανουηλίδης, ο οποίος αναμένεται να δοθεί δανεικός στον Πανιώνιο. Φυσικά, δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Μπεκ, που αποκτήθηκε πρόσφατα.

Ο Γιώργος Δώνης θέλει να κάνει το τελικό… μοντάρισμα πριν την έναρξη της σεζόν, αλλά και να βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα, ενώ εννοείται ότι δεν πρόκειται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι 22 ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του, διότι πρόκειται για πρόβα τζενεράλε.

Η αποστολή: Διούδης, Κότσαρης, Θεοχάρης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Αποστολάκης, Δώνης, Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής, Μακέντα, Βέργος, Αλεξανδρόπουλος, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Ζαχίντ, Νούνες και Μολό.

Εισιτήρια υπάρχουν για τον κόσμο, διότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και πολλοί Αθηναίοι απουσιάζουν για τις διακοπές τους, ενώ δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για το πόσοι φίλαθλοι θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ. Τα εκδοτήρια θα είναι, φυσικά, ανοιχτά μέχρι την τελευταία στιγμή στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ όσοι θελήσουν να προμηθευτούν εισιτήριο θα πρέπει να έχουν την κάρτα φίλοι του Παναθηναϊκού, όπως ισχύει πλέον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ