aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Ολυμπιακός ζήτησε από την UEFA τοποτηρητή για τον Μπένετ

Ο Ολυμπιακός ζήτησε από την UEFA τοποτηρητή για τον Μπένετ

Συνεχίζει τις αντιδράσεις ο Ολυμπιακός μετά τον ορισμό του Κρούζλιακ στον αγώνα του με τον ΠΑΟΚ. Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι -σύμφωνα με πληροφορίες- οι ερυθρόλευκοι έστειλαν επιστολή στην UEFA με αποδέκτες τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν και τον επικεφαλής διαιτησίας, Ρομπέρτο Ροσέτι να ορίσει έναν αξιόπιστο τοποτηρητή στον οποίο θα αναφέρεται ο Μπένετ.

Στην επιστολή αυτή ο Ολυμπιακός εξηγεί τους λόγους που προέβη στην κίνηση αυτή. Μεταξύ άλλων οι ερυθρόλευκοι θυμίζουν ότι τα προηγούμενα χρόνια έρχονταν διαιτητές elite κατηγορίας από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ τώρα πια έρχονται διαιτητές από μικρά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Την ίδια στιγμή οι ερυθρόλευκοι τονίζουν ότι έχουν γίνει συνολικά 31 ανακοινώσεις επικριτικές για την διαιτησία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, κάποιες «παλινωδίες» όπως τις χαρακτηρίζει, αναφέροντας σε αυτές και την δήλωση του Τάκη Μπαλτάκου για την φάση του πέναλτι στο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη και επίσης τονίζει ότι η ΕΠΟ δεν ασχολείται με την πρόταση που έχει κάνει η Σούπερ Λίγκας για την επαγγελματική διαιτησία στην Ελλάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ