aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ο Ολυμπιακός θέλει να πουλήσει τον Σεμέδο έναντι 6 εκατ. ευρώ στην Πόρτο»

«Ο Ολυμπιακός θέλει να πουλήσει τον Σεμέδο έναντι 6 εκατ. ευρώ στην Πόρτο»

Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού, παραμένει διακαής πόθος των «δράκων», οι οποίοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρόλευκους» προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή και ο Σεμέδο να φορέσει τη φανέλα της Πόρτο, από τον Ιανουάριο.

Στον Ολυμπιακό πάντως δεν επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ του CNN Portugal περί συμφωνίας με την Πόρτο για τον δανεισμό του Ρούμπεν Σεμέδο με υποχρεωτική οψιόν αγοράς στα 5.5 εκατ. ευρώ.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της «A Bola», οι δύο ομάδες αναμένεται να κάτσουν στο τραπέζι μετά τα Χριστούγεννα, για να διαπραγματευτούν, τονίζοντας πως για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από πλευράς «δράκων».

Επιθυμία της Πόρτο, παραμένει ο δανεισμός του Σεμέδο με υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι που θα ανέρχεται στα 5.5 εκατομμύρια ευρώ. Μία πρόταση η οποία δεν είναι αποδεκτή από τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίο σύμφωνα με το πορτογαλικό δημοσίευμα, επιμένουν για την άμεση πώληση του 27χρονου στόπερ έναντι 6 εκατομμύριων ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ